Trustpilot
GRATIS verzonden vanaf €99BE/ €140NL
3x per week verzonden
Ophaling mogelijk in Kortrijk

La maison victor / editie 1 jan-dec 2023 La maison victor / editie 1 jan-dec 2023
La maison victor / editie 1 jan-dec 2023 La maison victor / editie 1 jan-dec 2023
La maison victor / editie 1 jan-dec 2023
In dit allerlaatstenummer van La Maison Victor vind je winterse naai-inspiratie voor de hele familie. Dit seizoen hullen we ons in warme zachtheid, te beginnen met de lange  Eliana jurk...
€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Variatie: La maison victor / editie 1 jan-dec 2023
Aantal: 
Bestellen
 

In dit allerlaatstenummer van La Maison Victor vind je winterse naai-inspiratie voor de hele familie.

Dit seizoen hullen we ons in warme zachtheid, te beginnen met de lange Eliana jurk met opstaand kraagje die we maakten in een ultrazachte stofmengeling. Ook met de lange Emerson doorknooptuniek houd je het deze winter lekker warm én veelzijdig, want je draagt hem zowel als jurk of op een broek.
Echte koukleumen verliezen hun hart aan de cropped Daniella jas met originele stiksels en in een kleurrijke geweven stof. Wat een eyecatcher! De mooie plooi van de Gianna A-lijn rok zorgt voor een uniek en elegant silhouet, zeker als je hem combineert met de verfijnde Alani blouse.
We verwennen je ook met twee unieke sweaters: voor haar is er de Mally sweater met zijn unieke lijnenspel en in colour block, voor hem is er de meer uitdagende In dit allerlaatstenummer van La Maison Victor vind je winterse naai-inspiratie voor de hele familie. Dit seizoen hullen we ons in warme zachtheid, te beginnen met de lange Eliana jurk met opstaand kraagje die we maakten in een ultrazachte stofmengeling. Ook met de lange Emerson doorknooptuniek houd je het deze winter lekker warm én veelzijdig, want je draagt hem zowel als jurk of op een broek. Echte koukleumen verliezen hun hart aan de cropped Daniella jas met originele stiksels en in een kleurrijke geweven stof. Wat een eyecatcher! De mooie plooi van de Gianna A-lijn rok zorgt voor een uniek en elegant silhouet, zeker als je hem combineert met de verfijnde Alani blouse. We verwennen je ook met twee unieke sweaters: voor haar is er de Mally sweater met zijn unieke lijnenspel en in colour block, voor hem is er de meer uitdagende Sonny sweater met incrustaties. De meisjes ravotten deze winter in de Frilo jumpsuit met overslag vooraan, of zwieren in het rond met de kokette Noémie jurk. De allerkleinsten houden we deze winter lekker warm met de Wolly cardigan. Brei je liever, dan is het Luca gilet van Julie Jaeken een mustmake. Laat de winter maar komen! Met dit warme nummer van La Maison Victor wordt hij comfy en gezellig! met incrustaties.
De meisjes ravotten deze winter in de Frilo jumpsuit met overslag vooraan, of zwieren in het rond met de kokette Noémie jurk.
De allerkleinsten houden we deze winter lekker warm met de Wolly cardigan. Brei je liever, dan is het Luca gilet van Julie Jaeken een mustmake. Laat de winter maar komen! Met dit warme nummer van La Maison Victor wordt hij comfy en gezellig!

Onze merken

Contactgegevens

Bezoek onze winkel:
Wild van Stof bvba
Zwevegemsestraat 97
8500 Kortrijk

t 056 22 40 71
shop@wildvanstof.be

BTW BE 0845 605 418

Over 'Wild van Stof'

Wild van Stof is de online stoffenwebshop van Soldeur uit Kortrijk. Katoen, jersey, badstof, joggingstof, flanel, nicky velours, ribfluweel, biais, fantasielinten, knopen, vlieseline, flockfolie, boordstof, kamsnaps, naaigarens ...

We hebben alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan! 

Ontvang onze nieuwsbrief

©2018 Wild van Stof bvba