Trustpilot
GRATIS verzenden vanaf €70 BE/€80 NL
Binnen 24 u verzonden!
Veel betaalmogelijkheden!

See You At Six - Collectie Winter '19

De dagen worden stilaan korter en de eerste vries legt reeds af en toe een wit glinsterend laagje over de ochtendlijke velden.
De winter doet stilaan zijn intrede. De winter met zijn korte donkere dagen, kale takken en mistige ochtenden, maar ook de winter van gezelligheid in de lucht, warme flonkelende lichtjes achter de ramen, feestelijk samenzijn met geliefden en knuffelzachte kleding.

Weer hoog tijd dus om jullie onze, zo vers als pasgevallen sneeuw, wintercollectie voor te stellen.
Onze allereerste hybride collectie waar 5 verschillende stofkwaliteiten elkaar ontmoeten in een spel van zacht en grof, vrolijk en sober, stoer en lief en dit alles in een mooi kleurig evenwicht met een knipoog naar de winter.
We brengen jullie 2 corduroys met extra brede rib, één in een frisse en één in een winterse kleur. Corduroy die gelijktijdig streelzacht is door de dikke textuur en lekker grof oogt door het brede lijnenspel waar uitstekend mee gespeeld kan worden in je creaties.
Daarnaast 5 speelse en winterse prints op onze french terry, uiteraard met bijpassende uni kleuren en boordstof.
Er zijn deze keer ook weer 2 canvassen van de partij. Een vrolijk, perfect combineerbaar exemplaar en een sober maar feestelijk exemplaar. Ideaal om leuke tassen mee te naaien voor onder de kerstboom.
Ook brengen we 2 soepele viscoses voor je perfecte feestblouse of jurk.
Last but not least kan je ook een zachte en licht rekbare, rijkelijk ogende, machine wasbare hoogpolige knit met een fake fur feel bij ons verkrijgen in een allerliefste tint roze. Ideaal voor kraagjes, jasjes, voeringen en streelzachte sweaters.

Kortom, wij zijn helemaal klaar voor de winter!
 

Onze merken

Contactgegevens

Wild van Stof bvba
Zwevegemsestraat 97
8500 Kortrijk

t 056 22 40 71
shop@wildvanstof.be

BTW BE 0845 605 418

Over 'Wild van Stof'

Wild van Stof is de online stoffenwebshop van Soldeur uit Kortrijk. Katoen, jersey, badstof, joggingstof, flanel, nicky velours, ribfluweel, biais, fantasielinten, knopen, vlieseline, flockfolie, boordstof, kamsnaps, naaigarens ...

We hebben alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan! 

Ontvang onze nieuwsbriefAanmelden

©2018 Wild van Stof bvba