Trustpilot
GRATIS verzenden vanaf €70 BE/€80 NL
Tijdelijk pas binnen 48 u verzonden.
Veel betaalmogelijkheden!

Remi & Cosette for teens
Remi & Cosette for teens

OVER HET BOEKCoole kledingstukken die meisjes én jongens zelf kunnen maken (of met de hulp van mama).Het grote succes van Valeries eerste boek Remi & Cosette vroeg gewoon om een tienerversie voor j...

€ 29,99
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

OVER HET BOEK
Coole kledingstukken die meisjes én jongens zelf kunnen maken (of met de hulp van mama).

Het grote succes van Valeries eerste boek Remi & Cosette vroeg gewoon om een tienerversie voor jongeren van 12 t.e.m. 18 jaar. Van hoodie, skatebroek of short voor de jongens tot rechte jurk, skaterok en jasje voor de meisjes. Steevast eenvoudige modellen die de teens zelf kunnen maken.

En omdat het leuker is om samen met vriend(inn)en te naaien, bedacht Valerie heerlijke fingerfood-receptjes en enkele leuke deco-tutorials om er een heuse DIY-party van te maken!

OVER : VALERIE BOONE
Valerie Boone (Balegem) studeerde japanologie en vrijetijdswetenschappen en maakte haar eindwerk over Japanse traditionele kledij en stoffen. Ze woonde enkele jaren in Jakarta, maar woont nu weer in Vlaanderen. Ze ontwerpt de eigenzinnige kledinglijn 'remi & henri' en geeft naaiworkshops.

Technische details
Formaat: 20cm x 24cm
Afwerking: Paperback met flappen
Verschijningsdatum: 28/04/2015
Aantal pagina's: 128

Onze merken

Contactgegevens

Wild van Stof bvba
Zwevegemsestraat 97
8500 Kortrijk

t 056 22 40 71
shop@wildvanstof.be

BTW BE 0845 605 418

Over 'Wild van Stof'

Wild van Stof is de online stoffenwebshop van Soldeur uit Kortrijk. Katoen, jersey, badstof, joggingstof, flanel, nicky velours, ribfluweel, biais, fantasielinten, knopen, vlieseline, flockfolie, boordstof, kamsnaps, naaigarens ...

We hebben alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan! 

Ontvang onze nieuwsbriefAanmelden

©2018 Wild van Stof bvba